KISS tulee Suomeen

Maailman tunnetuimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva amerikkalaisbändi KISS saapuu konsertoimaan Suomeen ensi kesänä. KISS esiintyy osana maailmanlaajuista ”Monster Touriaan” Hartwall Areenalla, Helsingissä maanantaina 3. kesäkuuta. Liput konserttiin tulevat myyntiin maanantaina 22. lokakuuta Lippupisteessä.

Lähes neljänkymmenen vuoden ja 90 miljoonan myydyn albumin jälkeenkin KISSin legenda vain kasvaa sukupolvelta toiselle. Bändi on jättänyt jälkensä musiikin historiaan singahdettuaan yleisön tietoisuuteen 1970-luvulla – sittemmin on totuttu puhumaan ajasta ennen ja jälkeen KISSin. KISSin konsertit antoivat aivan uuden tavan kokea musiikkia. Pyrotekniikka, valoshow ja tultasyöksevät kitarat ovat vain pieni osa bändin mainetta yhtenä maailman parhaista livebändeistä. KISS-fanien uskollisuus on ehdottomasti ainutlaatuista KISS ARMYn ollessa yksi maailman suurimmista fan clubeista.

KISSin juuri julkaistu kahdeskymmenes albumi ”Monster” tuo yhtyeen takaisin Suomeen soittamaan kaikki klassiset hittinsä uuden materiaalin ohella mahtipontisella ja teatraalisella tavallaan. Uusi albumi on kerännyt suitsutusta myös kotimaisessa mediassa. Suomen tunnetuimman KISS-fanin Tomi Putaansuun, alias Mr. Lordin, hyväksynnän saanut ”Monster” keräsi täydet 10/10 pistettä myös mm. Sue-lehdessä: ”Monster on tiivis, intensiivisesti sykkivä ja kihelmöivän kuumaa energiaa kiivaasti pumppaava rock-sydän, joka ottaa ylpeänä paikkansa yhtenä kovimmista KISS-albumikokonaisuuksista bändin koko historiassa. Halusitte parasta? Saitte parasta.”

KEIKKA
Ma 3.6.2013 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

LIPUT
Myyntiin ma 22.10.2012 klo 9
75 / 69 euroa + mahd. Lippupisteen myyntipisteissä