Kino AXAn tukikonsertti huomenna Korjaamolla

BIO AXA on vanha Taka-Töölössä sijaitseva korttelikino, joka lakkautettiin elokuvateatteritoiminnasta 80-luvulla. Tammikuussa 2013 perustettiin Kulttuuriyhdistys AXA ry, yhteisöllinen joukkorahoitettu hanke, jonka tavoitteena on ostaa töölöläinen korttelikino ja saada se takaisin siihen käyttöön mihin se kuuluu; elokuvateatteriksi ja kulttuuriareenaksi kaupunkilaisille itselleen. BIO AXA:n tavoitteena on elvyttää korttelikinoperinnettä, elävöittää kaupunkitilaa sekä laajentaa marginaalisen elokuvan mahdollisuuksia Suomessa.

Jo yli 400 ihmistä on osallistunut AXA:n joukkorahoitushankkeeseen liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Yhdistyksen tavoite on kerätä korttelikinon avaamiseen tarvittavat varat kesän ja syksyn aikana. Lukuisat artistit ovat osoittaneet tukensa AXA- projektille ja nyt osa heistä nousee Korjaamon Vaunuhallin lavalle.

AXA-tukikonsertti järjestetään huomenna keskiviikkona 29.5.2013 Korjaamon Vaunuhallissa ja lavalla nähdään Stig, Eva&Manu, Kari Tapiiri sekä Aino Venna. Osallistumalla tähän tapahtumaan voi jokainen osoittaa tukensa AXA –projektille ja saada se onnistumaan, mutta ennen kaikkea myös nauttia hienosta musiikista sekä alkavasta kesästä.

Liput ennakoon Tiketistä ja Lippupisteestä 17€ / ovelta 19€
Korjaamolaiset 15,50€ / ovelta 17€
AXA-jäsenille AXA:n verkkokaupasta 15€ / ovelta 15€
Mahdolliset lippukauppojen palvelumaksut eivät sisälly hintoihin. Tapahtuma on K-18.