KarmaRockin ensimmäinen studiostipendi Kankaanpäähän

KarmaRockin ensimmäinen studiostipendi luovutetaan kankaanpääläiselle Wild Visionille. Stipenditoimikunnan mielestä parikymppisten poikien rocktrion ote on jykevä ja erityisesti laulajan taidot tekivät vaikutuksen. Lisäksi raati katsoi, että nimenomaan Wild Visionille voisi olla ammattimaisesta studiotyöskentelystä hyötyä tulevaisuudessa, sillä bändi on vasta uransa alussa.

Wild Vision on ollut kasassa parisen vuotta ja bändi on tehnyt vasta yhden keikan.

– Ihan uskomattoman hienoa päästä tekemään kunnon studioon demoa ja vielä sellaisen ammattilaisen kanssa kuin Häiriö Piirinen, iloitsee Wild Visionin laulaja Ville Multisilta voitosta.

Studiostipendiä haki kaikkiaan parisenkymmentä satakuntalaista bändiä ja artistia. Stipendi pitää sisällään kolme päivää studioaikaa Rec Room -studiossa ammattimuusikko ja -äänittäjä, Maj Karma – kitaristi, Häiriö Piirisen ohjastamana.

– Hakijoiden kirjo yllätti raadin positiivisesti, sillä hakijoissa oli niin konemusiikin kuin juurevan rockinkin taitajia, toteaa KarmaRockin stipenditoimikunnan puheenjohtaja ja tiedottaja Mape Morottaja.

Maj Karman perustama harjavaltalainen KarmaRock-festivaali jakoi studiostipendin nyt ensimmäistä kertaa. Stipendillä KarmaRock haluaa auttaa satakuntalaisia muusikoita ja musiikintekijöitä pääsemään urallaan eteenpäin. KarmaRock-festivaali perustettiin parikymmentä vuotta sitten edesauttamaan satakuntalaisten bändien keikkatilannetta ja stipendi on luonnollinen jatkumo tälle aatteelle. Stipendin saaman suosion innoittamana festivaali jakaa studiostipendin myös ensi vuonna.

KarmaRock22 rokataan Kokemäenjoen rannassa 27.7.2013. Festivaaliohjelmisto julkistetaan 2.5.2013, jolloin myös liput tulevat myyntiin.

Jo nyt myynnissä on 100 kappaleen rajoitettu erikoiserä KarmaRock22 -ystävän KausiKortteja (sis. t-paidan) hintaan 50 euroa + toimituskulut. Liput Tiketistä ja Porissa Jungle Recordsista. Osta sika säkissä!