Kanadalainen Silverstein saapuu Suomeen

Kanadalainen post-hardcore -yhtye Silverstein saapuu 26. maaliskuuta Nosturiin. Konsertin liput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 5. lokakuuta.

Vuonna 2000 perustettu Silverstein on jo vuosia kuulunut menestyneimpien post-hardcore -yhtyeiden joukkoon. Uransa aikana yli miljoona levyä myynyt sekä lukuisia kertoja maailmaa Etelä-Amerikkaa ja Australiaa myöten kiertänyt kokoonpano julkaisi huhtikuussa viidennen studioalbuminsa ”Rescue”. Ajankohtainen pitkäsoitto on samalla aikaisemmin maineikkaalle hardcore-levymerkille Victorylle kiinnitetyn yhtyeen debyytti Hopeless Recordsin tallissa.

Esimerkiksi Billy Talentiin, Hawthorne Heightsiin sekä loppuunmyydyssä Nosturissa myöhemmin tässä kuussa esiintyvään A Day To Rememberiin usein verrattu Silverstein on vieraillut Suomessa ainoastaan kesällä 2008, jolloin yhtye soitti myöskin Nosturissa.

Silversteinin maaliskuiseen konserttiin ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue. Tapahtumaan on luvassa myöhemmin julkistettava lämmittelijä. Keikan järjestelyissä on mukana Kaaoszine.fi.

KEIKKA
Ma 26.3.2012 Helsinki, Nosturi

LIPUT
Myyntiin ke 5.10.2011 klo 9.00
Hinta 18 EUR +toimituskulut
Ennakko: Tiketti


Posted

in

, ,

by

Tags:

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.