Jyrock viimeisteltiin Azure Bluella ja Ville Leinosella, College joutui perumaan

Jyrockin ohjelma on nyt kokonaisuudessaan kasassa, kun uusina niminä perjantaina 20.4. lavalla nähdään ruotsalainen nouseva popnimi Azure Blue ja lauantaina kotimaista lauluntekijätaitoa Ilokivessä esittelee Ville Leinonen. Joudumme samalla tiedottamaan Collegen (FRA) peruuttaneen henkilökohtaisiin syihin vedoten lauantaisen esiintymisensä, Jyrock pahoittelee asiaa.

Azure Blue on aikaisemmin Irene ja Laurel Music yhtyeistä vastanneen ruotsalaisen Tobias Isakssonin tuorein sooloprojekti. Artistin eteerinen pop palkittiin Ruotsissa alkuvuodesta Manifest-pystillä ja noste on jo vienyt keikoille ympäri Eurooppaa ja kesäksi Hultsfredinkin kokoisille esiintymislavoille. Suomeen Azure Blue saapuu huhtikuussa ensimmäistä kertaa ja esiintyy Jyrockissa neljän hengen yhtyeenä.

Iskelmää, kansanlauluja, slaavilaisuutta, covereita, soolona, bändin kanssa, tuottajana, kitaristina, rumpalina, huilistina, kirjailijana ja tuottajana uraa uurtanut laulaja-lauluntekijä Ville Leinonen on kokenut taiteilijana lähes kaikkea. Lauantaina 21.4. hän saapuu ensimmäistä kertaa urallaan Jyrockiin ja ehkä tästä syystä on keikalta lupa odottaa jotain erityistä! Linkit Azure Bluen ja Ville Leinosen pressikuviin löydät viestin lopusta ja ensimmäisen kuudesta virallisesta festarijulisteesta löydät liitteestä. Julisteen on suunnitellut Jussi Karro.

Liput ovat myynnissä Lippupalvelussa kautta maan. Alla Jyrockin vuoden 2012 ohjelmisto kokonaisuudessaan.

Jyrock Preheat ’12 9.3.2012 Freetime
The Mutants, Tuomas Henrikin Jeesuksen Kristuksen Bändi, Home Junior

Perjantai 20.4.2012 Ilokivi
Azure Blue (SWE), Oranssi Pazuzu, The Irrationals, Risto Ylihärsilä & Wilunki 3000 duo, Siinai, Tundramatiks, Moby Dictator, Räjäyttäjät, Madame de C***, Virta

Lauantai 21.4.2012 Ilokivi/Vakiopaine
Husky Rescue, Magyar Posse, Ville Leinonen, Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, The New Tigers, The Megaphone State, Cold Pupu Sauna, Vene. Päiväklubilla Vakiopaineessa: Barry Andrewsin Disko, Eva & Manu