Japanilainen Acid Mother Temple kolmelle keikalle Suomeen

Japanilainen psykedeelistä rockia soittava Acid Mothers Temple vaihtaa lokakuun marraskuuksi Suomessa. Yhtye esiintyy tiistaina 30. lokakuuta Helsingin Korjaamolla, seuraavana päivänä Tampereen Klubilla ja torstaina 1. marraskuuta Jyväskylän Lutakossa.

Kitaristi Kawabata Makoton vuonna 1995 perustama Acid Mothers Temple pyrkii tekemään “ääripään musiikkimatkan”. Progressiivistä lähestymistä, Karlheinz Stockhausenin tyyppistä tyylien rikkomista ja krautrockin keinoja hyödyntävä orkesteri on kansainvälisesti erittäin arvostettu.

[youtube 7gVzqxH4qag]

Bändi on julkaissut kymmeniä äänitteitä eri kokoonpanoilla. Kollektiivi on myös tuttu esiintyjä niin Euroopan kuin Yhdysvaltojen estradeilla ja festivaaleilla. Nykyisessä kokoonpanossa vaikuttaa maestro Makoton lisäksi kolme soittajaa.

KEIKAT

ti 30.10.2012 Helsinki, Korjaamo
Liput 15 e + toimituskulut, 17 e ovelta

ke 31.10.2012 Tampere, Klubi
Liput 14 e + toimituskulut, 16 e ovelta

to 1.11.2012 Jyväskylä, Lutakko
Liput 12 e (Jelmun jäsenille 10 e), ennakko Jelmun lippukauppa (ovelta samat hinnat)

Ennakkoliput Korjaamon ja Klubin keikoille tulevat myyntiin Tiketin verkkokauppaan ja toimipisteisiin pe 10.8. klo 9. Myös Lutakon liput ovat jo tuolloin saatavilla.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.