Jalometalliin vielä viime hetken vahvistukseksi Vader paikkaamaan Deicideä

Pitkän linjan puolalainen death metal -yhtye Vader täyttää Jalometalli-festivaalin puuttuvan esiintyjäpaikan. Laulaja-kitaristi Piotr Wiwczarekin luotsaama nelikko julkaisi viime vuonna kymmenennen pitkäsoittonsa nimeltä Welcome to the Morbid Reich. Bändin edellisistä Suomen-keikoista on ehtinyt vierähtää jo nelisen vuotta.

Amerikkalainen Deicide perui hiljattain koko kesän Euroopan kiertueensa ja samalla myös Jalometallin esiintymisensä, joten festivaalin kattaukseen haettiin vielä yhtä esiintyjää.

Jalometalliin on kiinnitetty muiden muassa kuolonmetallia tahkoavat Gorguts ja Septicflesh, heavy metal -suuruudet Iced Earth, Iron Savior ja Crimson Glory, black metal -konkari Gehenna sekä kivenkovat thrash-partiot Coroner, Heathen, Municipal Waste ja Nekromantheon. Monet ulkomaiset kiinnitykset nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa. Kotimaisen metallin mainetta pitävät yllä muiden muassa Convulse, Unholy, Baptism ja Merging Flare.

Jalometalli järjestetään yhdennettätoista kertaa 10.-11. elokuuta 2012. Tapahtuma jatkaa tutulla paikallaan Oulun Limingantullissa Club Teatrialla ja klubin ulkoympäristössä. Kahden päivänä aikana tapahtumassa nähdään 24 bändiä kolmella lavalla.

Liput elokuun Jalometalliin ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Oulun Musiikki-Kullaksella. Kahden päivän iput maksavat ennakkoon 75 ja portilta 80 euroa. Yhden päivän liput maksavat ennakkoon 58 ja portilta 65 euroa.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.