It´s Cookin´ -klubi rantautuu Helmeen

Ravintola Helmessä alkaa vuoden 2012 alusta pyöriä uusi kuukausittainen DJ-vetoinen It´s Cookin´ -klubi. Sen takana on Rauha Trio -kolmikko DJ Lovroc, Miky Mau & Derailed, joka on kohta pyörittänyt jo vuosikymmenen maineikkaita soul Kitchen Club -iltoja mm. Kuudennella Linjalla, UMO Jazz Housessa, Tavastialla ja ympäri Suomea.

Myös It´s Cookin´ -DJ-klubi on nähty Helsingin eri baarien lisäksi mm. Porin Jazzeilla. Nyt rantaudutaan uudistuvaan Helmeen kuukauden ensimmäiseen lauantaihin.

It´s Cookin´ -klubilla kuullaan levymusiikkia laidasta laitaan ilman suuria genre-rajoituksia – musiikin rytmikkyys ja tanssittavuus on toki yhdistävä tekijä. Tyyleistä hiphop-elektro-funk-soul-reggae-indierock mainittakoon. Helmen posh-posse ja hipsterit sekoittuvat boheemin lautailufiilistelijöiden yhdistelmäksi.

Helmessä dj-kattaus löytyy sekä ylä- ja alakertasta. Alakerta keskittyy loungeiluun ja rentoiluun, kun taas yläkerran tanssilattia on tulessa.

Ensimmäinen ilta on heti loppiaisen jälkeen, lauantaina 7. tammikuuta.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.