Iron Maiden -kitaristin uusi bändi kuulostaa lähinnä Rage Against the Machinelta

Iron Maiden – kitaristi Adrian Smith ja ex-SikTh –nokkamies Mikee Goodman ovat lyöttäytyneet yhteen Primal Rock Rebellion – nimisen bändiprojektin tiimoilta.

Spinefarmin kautta 29.2. julkaistava albumi ”Awoken Broken” on mielenkiintoinen yhdistelmä Goodmanin uniikkia vokalisointia ja synkkiä lyriikoita sekä Smithin selkeästi tunnistettavia kitaramelodioita. ”Awoken Brokenilla” Smith ja Goodman ovat kuitenkin myös siirtyneet rohkeasti mukavuusalueeltaan pois ja aikaansaaneet modernin ja särmikkään debyyttilevyn.

Adrian Smith kommentoi levyä näin: “It was interesting doing this album with Mikee not least because we have quite different influences. I was really pleased with the way it turned out. It has a really fresh feel to it.”

Tässä ensimmäinen näyte tulevalta levyltä. Kuulostaa musiikillisesti hyvinkin paljon Rage Against the Machineltä erityisesti ensitahdeilla

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]http://soundcloud.com/primalrockrebellion/i-see-lights[/soundcloud]


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.