Insomnium viimein myös Suomeen keikoille

Joensuulainen Insomnium julkaisi marraskuussa 2011 viidennen pitkäsoittonsa “One For Sorrow”. Albumi oli arvostelumenestys kaikkialla ja debytoi ilmestymisviikollaan Suomen albumilistan sijalla 6. Yhtye soitti kuitenkin SUomessa vain kaksi loppuunmyytyä keikkaa kotimaassaan levyn julkaisun tiimoilta ennen kuin suuntasi kiertämään Eurooppaa Before The Dawn ja MyGrain -yhtyeiden kanssa. Nyt yhtyeellä on viimein mahdollisuus päättää kotimaisten fanien odotus, sillä se keikkailee maaliskuussa Tampereella 1.3. Jyväskylässä 2.3. ja Helsingissä 3.3.

“Mukavaa on päästä tekemään Suomen keikkoja, kun Euroopan kiertueen jälkeen on nyt vedetty hetki huilia. Tarkoitus on tarjoilla jengille uusia ja vanhoja hittejä sopivassa paketissa – ja tällä kertaa luvassa on myös muutamia harvemmin livenä kuultuja biisejä. Oman mausteensa keikkoihin tuo totta kai myös se, että Vanhalan Markus on nyt vakijäsenenä messissä ensimmäistä kertaa Suomessa. Siellä saattaa jokunen vanha soolo saada uuden sovituksen Kymin kultasormen käsittelyssä. Luvassa siis suuria tunteita koko rahan edestä!”, kertoo laulaja/basisti Niilo Sevänen .

[youtube sZmK2ZWBxQc]

KEIKAT
1.3. Tampere, Klubi
2.3. Jyväskylä, Lutakko
3.3. Helsinki, Virgin Oil


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.