Info

MIKÄ?

Noise.fi perustettiin vuonna 2001, joten olemme jo vahvasti teini-iässä ja samalla kotimaisten musiikinverkkomedioiden joukossa jo ikämiessarjaa. Useita muutoksia matkan aikana läpikäynyt sivusto uudistui viimeisimmän kerran vuoden 2014 lopussa, nyt sisältö on täysin tekijöidensä näköistä, kun sisällöntuotanto on yksittäisten bloggaajien omien mielihalujen vallassa.Mitään rajoitteita musiikkiaiheisiin ei myöskään enää ole, joten mielenkiinnolla odotamme itsekin mihin suuntaan homma etenee.

KUKA?

Noise.fi on vapaaehtoisvoimin toimiva sivusto, tekijöille ei makseta palkkaa juttujen tekemisestä. Vuosien varrella on tekijäjoukossa ollut lukuisia aloittelevia ja kokeneempiakin toimittajia. Uusia kykyjä tarvitaan aina, joten jos olet kiinnostunut tuomaan omia mieltymyksiä ja kiinnostuksen kohteita esille omalla blogillasi, ota yhteyttä tero@noise.fi.

MISSÄ?

Toimituksen postiosoite
Noise.fi
Karhutie 25 D
00800 Helsinki

Yhteydenotot:
Tero Kallio
email: tero@noise.fi

Kustantaja
Noise Factory
Y-tunnus: 1824872-5
email: tero@noise.fi

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.