Hori Smoku Summer Boogaloon loput 17 artistia julki

Punkiin, autotallirockiin ja vaihtoehtorockiin keskittyvä Hori Smoku Summer Boogaloo on julkistanut koko ohjelmistonsa. Aikaisemmin kerrottujen pääesiintyjien Mudhoneyn ja Obliviansin seuraan liittyy 17 muutakin yhtyettä sekä erilaista oheisohjelmaa. Helsingissä Ääniwallissa perjantaina ja lauantaina 22.-23. heinäkuuta järjestettävän klubifestivaalin liput ovat myynnissä Tiketissä.

Hori Smoku Summer Boogaloon kattaukseen on lisätty seitsemän uutta ulkomaista yhtyettä. Australiasta saapuu kaksi bändiä: Jo vuonna 1977 perustettu legendaarinen punk-yhtye Cosmic Psychos sekä nuorempaa ikäpolvea edustava Ausmuteants, joka operoi Devo/Chrome/Screamers-akselilla. Texasin punk- ja garage rock -kuninkaalliset Radioactivity yhdistelee tuotannossaan autotallipunkia ja powerpopia, ja brittiläinen King Salami & The Cumberland 3 puolestaan hakee innoitusta 50- ja 60-lukujen tanssittavasta rock’n’rollista ja R&B:stä.

Portlandilaistrio Mean Jeans soittaa nopeaa ja melodista punkrockia. Seth Suttonin Memphisissä vuonna 2008 perustama Useless Eaters vaikuttaa Thee Oh Seesin ja Ty Segallin tavoin San Franciscon punk-skenessä. New Orleansista saapuvaa 19-vuotiasta Drew ”DD” Owenia on toistuvasti verrattu edesmenneeseen garagepunk-muusikko Jay Reatardiin. Hori Smokun keikalla Owen soittaa ainutkertaisen konsertin Joni Ekman & Koira -yhtyeen tukemana.

Kotimaisista yhtyeistä Hori Smoku Summer Boogaloon saapuvat Teksti-TV 666, Seksihullut, Pertti Kurikan alter ego Kalevi Helvetti, Cosmo Jones Beat Machine, Kova Ajo, U.F. Ojala ja monet muut.

Bändien välissä festariyleisöä viihdyttävät Hori Smokun DJ:t, jotka soittavat levymusiikkia sekä ulko- että sisätiloissa. Tabulaland-galleria esittelee festivaalivieraille kolme kiinnostavaa kuvataiteilijaa: kuvittaja Ossi Pirkosen, sarjakuvataiteilija Tuomas Tiaisen ja valokuvaaja Noora Isoeskelin. Yleisö pääsee myös seuraamaan kuinka taide syntyy paikan päällä, kun Ossi Pirkonen ja Tuomas Tiainen toteuttavat sekatekniikkamaalauksia spraykannuin ja maalitussein. Valmiit teokset ovat nähtävillä koko festivaalin ajan. Tabulaland on pop up -tapahtumiin erikoistunut uudenlainen taiteen verkkogalleria, joka on keskittynyt popkulttuuriorientoituneeseen ja rosoiseen nykytaiteeseen. Taidekokoelmat ovat nähtävillä myös Tabulalandin verkkosivuilla, josta teoksia on mahdollista hankkia myös omaan kotiin.

OHJELMA

Pe 22.7.2016 klo 18.00-03.00
MUDHONEY (US)
COSMIC PSYCHOS (AU)
USELESS EATERS (US)
TEKSTI-TV 666
SEKSIHULLUT
KALEVI HELVETTI
PLASTIC TONES
A. TAKALO & TAKAVALOT
+Hori Smoku DJ’s
+Art exhibition by Tabulaland

La 23.7.2016 klo 16.00-03.00
OBLIVIANS (US)
RADIOACTIVITY (US)
MEAN JEANS (US)
AUSMUTEANTS (AU)
KING SALAMI & THE CUMBERLAND 3 (UK)
DD OWEN (US)
JONI EKMAN & KOIRA
COSMO JONES BEAT MACHINE
U.F. OJALA
KOVA AJO
TUNTEMATON TIE
+Hori Smoku DJ’s
+Art exhibition by Tabulaland

LIPUT
1pv (pe tai la) alk. 31 EUR
2pv alk. 52 EUR
Ennakko: Tiketti