Hietaniemen Graden Party vahvistui mm. Regina Spektorilla

Kesäkuun lopulla Helsingissä vietettävä Garden Party saa kiinnostavan lisäyksen venäläis-amerikkalaisesta laulaja-lauluntekijästä Regina Spektorista, joka saapuu esiintymään Hietaniemeen perjantaina 29. kesäkuuta. Konserttiteltan lavalle samaisena iltana nousevat myös Suomen lupaavimpiin indie-tulokkaisiin lukeutuva French Films sekä Ruotsista ponnistava, kovassa nousukiidossa maailmalla oleva Little Dragon. Illan artistikattaukseen on odotettavissa myös lisää esiintyjiä. Garden Party -konserttisarjan perjantai-illan liput tulevat myyntiin tiistaina 10. huhtikuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Regina Spektor julkaisee uuden albuminsa ”What We Saw From The Cheap Seats” toukokuun lopulla ja siltä on jo julkaistu ensimmäinen single ”Don’t Leave Me (Ne Me Quitte Pas)”. Spektor tunnetaan yhtenä sukupolvensa lahjakkaimmista musiikitekijöistä, jonka keikkalipuista käydään kovaa kilpailua ympäri maailmaa. Neuvostoliitossa syntynyt, mutta suurimman osan elämästään New Yorkissa asunut Spektor on esiintynyt Suomessa vain kerran aikaisemmin, vuoden 2010 Ruisrockissa.

French Films julkaisi debyyttialbuminsa ”Imaginary Future” vasta viime syksynä, mutta indierock-piireissä yhtyeestä on kohistu jo pidempään. Jo bändin debyytti-ep herätti mielenkiinnon vuonna 2010 ja sen jälkeen French Filmsin vauhti on ollut kova. Tähän mennessä bändi on ehtinyt keikkailla 20 maassa ja kesällä on suomalaisfestarien lisäksi luvassa keikat mm. Roskildessa ja Hultsfredissa.

Göteborgista lähtöisin oleva Little Dragon on sekin noussut vauhdilla yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmista indienimistä. Elektronista ja tanssittavaa popia soittava yhtye on päässyt kiertämään maailmaa mm. Gorillazin lämppärinä ja bändin levyt ovat saaneet paljon hehkutusta maailman musiikkimedioissa. Esiintymiset yhdysvaltalaisissa talk show -ohjelmissa ja ”Twice”-biisin soiminen Greyn Anatomia -sarjassa ovat nostaneet Little Dragonin suosiota entisestään. Toukokuun lopulla Little Dragon kiertää Yhdysvaltoja Red Hot Chili Peppersin lämppärinä.

GARDEN PARTY 2012 – Helsinki, Hietaniemi

Garden Party -konserttisarja starttaa Hietaniemen uimarannan tuntumassa olevalla kentällä. Sinne pystytetään teatterimainen konserttiteltta, joka luo intiimin ja lämpimän tunnelman valoisan keskikesän konserteille. Luvassa on toinen toistaan kiinnostavampia musiikkiesityksiä puiden katveessa, kukin ja puutarhalyhdyin koristellussa romanttisessa miljöössä. Regina Spektorin tähdittämän perjantain 29.6. konsertti-illan lisäksi on julkistettu jo Garden Party -avauskonsertti keskiviikolle 27.6., jossa esiintyvät Kent (SWE), Pariisin kevät, Laleh (SWE) ja eilen julkistettu Niki & The Dove (SWE). Avausillan lipunmyynti on jo käynnistynyt Lippupalvelussa ja Tiketissä. Loppuviikon Garden Party -ohjelmisto vahvistetaan lähiaikoina.

Keskiviikko 27.6.
Ikäraja K-18, portit aukeavat klo 15
Kent (SWE), Pariisin kevät, Laleh (SWE), Niki & The Dove (SWE)
Hinta 59 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun sekä Tiketin myyntipisteistä

Perjantai 29.6.
Ikäraja K-18, portit aukeavat klo 15
Regina Spektor (USA), French Films, Little Dragon (SWE)
52 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelusta ja Tiketistä tiistaista 10.4.2012 klo 9.00 alkaen