Hammeriin kovia viime hetken vahvistuksia, lavalla nähdään Sólstafir ja Marduk

Heinäkuun 20.-21. päivä Mannin Navetalla Liedossa järjestettävän Hammer Open Air Metal Festival –tapahtuman esiintyjälista on nyt valmis. Perjantain alkuillan rosterin täydentää jo huhtikuussa Suomea kiertänyt islantilainen Sólstafir. Kehuja sekä edellisellä albumillaan että mainitun kiertueen keikoillaan niittänyt islantilaisrykmentti palaa Suomeen antamaan vielä kerran täyslaidallisen metalliavantgarderock–tunnelmointiaan.

[youtube XmGdSOhBx8E]

Lauantai-illan viimeisten esiintyjien sekaan on HOA-crew’lla kunnia lisätä ruotsalainen black metal -pioneeri Marduk. Uuden ”Serpent Sermon” -albuminsa toukokuussa julkaiseva yhtye on viimeisten noin kymmenen vuoden saatossa lähtenyt uuteen nousuun Funeral Mist –yhtyeestä tutun nokkamies Mortuusin (aka Arioch) johdolla. Marduk sopii Liedon synkkenevään yöhön kuin nyrkki Neitsyt Marian vaginaan.

[youtube HQW1bZ2UElI]

Liedossa esiintyy viikonlopun aikana yhteensä 26 yhtyettä, joista jopa puolet ovat ulkomaalaisia. Viimeisten lisäysten myötä myös viikonlopun aikataulut on nyt julkaistu.

Ovet tapahtumaan aukeavat molempina päivinä klo 12.00. Päivälippu perjantaille tai lauantaille maksaa 45 euroa + Tiketin toimitus- ja palvelumaksut. Kahden päivän lippu maksaa 75 euroa + Tiketin toimitus- ja palvelumaksut. Kahden päivän lippuja saatavilla myös Helsingin KVLT-levyliikkeestä (Iso Roobertin katu 42).

Tapahtuman ajan Olbifrus Oy hoitaa yleisökuljetuksen Turun ja Liedon välillä. Bussi kulkee molempina tapahtumapäivinä klo 11.30 lähtien ja kyyditys jatkuu niin myöhään kuin on tarvetta. Lähtö Turun linja-autoasemalta ja saapuminen tapahtuma-alueen välittömään läheisyyteen. Bussi kulkee väliä jatkuvasti tarpeen mukaan.

Tietoa Helsingistä lähtevästä bussikyydistä löytyy tapahtuman kotisivuilta.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.