Gojira vihdoin klubikeikalle Suomeen

Ranskalainen metalliyhtye Gojira saapuu ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Kesällä ”L’enfant Sauvage” -albuminsa julkaissut yhtye on aikaisemmin nähty täällä ainoastaan festivaalilavoilla. Kiihkeästi odotettu klubikeikka järjestetään Helsingin Nosturissa keskiviikkona 24. lokakuuta. Lipunmyynti käynnistyy Tiketissä perjantaina 7. syyskuuta.

Bayonnessa, Ranskassa vuonna 1996 perustettu, melodista death metallia soittava Gojira julkaisi viidennen albuminsa “L’enfant Sauvage” kesäkuussa. Levy on samalla myös yhtyeen debyyttialbumi Roadrunner Recordsilla. Kilpaa kehuttu “L’enfant Sauvage” jatkaa Gojiralle ominaisella tyylillä niin tunnelmaltaan kuin henkisiltä, ympäristö- ja yhteiskuntakeskeisiltä teemoiltaankin. Albumin nimi, “L’enfant Sauvage”, tarkoittaa suomeksi villiä lasta.

Yhtyeen englanniksi tulkitseva laulaja-sanoittaja Joe Duplantier halusi ranskankielisellä albumin nimellä painottaa ihmisiä säilyttämään jotakin villiä itsessään. Kriitikoilta “L’enfant Sauvage” on saanut kiitosta suoraviivaisuutensa ja ilmavuutensa puolesta. Musiikkisivusto Pichfork on nostanut arviossaan esiin myös yhden Gojiran peruskivistä, teknisen taituruuden.

Gojira julkaisi tänä vuonna myös DVD:n ”The Flesh Alive”. Bändin keikkakuntoa päästiin viimeksi todistamaan Suomessa kesäkuisella Sonisphere Festivalilla, ja lokakuussa on vuorossa yhtyeen ensimmäinen klubikeikka.

KEIKKA:
Gojira (FRA)
Ke 24.10.2012 Helsinki, Nosturi
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18.

LIPUT:
Myyntiin pe 7.9.2012 klo 9
28 euroa + mahdolliset toimituskulut Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min+pvm) sekä netistä www.tiketti.fi