Godflesh-legenda Justin K Broadrick on nyt JK Flesh

Godflesh, Head of David, Napalm Death, Techno Animal, Jesu, Greymachine, Palesketcher… Siinä muutama Justin K Broadrickin bändi. Nyt tämä industrial-legenda on palaamassa ihmisten ilmoille jälleen uudella albumilla. Levy julkaistaan JK Flesh -nimen alla, nimi jota hän on on käyttänyt aikanaan Techno Animalissa, ja julkaisuajankohta on näillä näkymin kevään aikana.

Levyn julkaisijana toimii Broadrickin uusi yhteistyökumppani brittiläinen, industrial-duo Cloaksin luotsaama, 3by3, joka on erikoistunut “provosoivaan konemusiikkiin”. Tiedotteessa kuvataan tulevaa levyä seuraavasti:

This new record certainly resembles the darker side of Broadrick’s sound (circa Techno Animal, Godflesh and Greymachine) but simultaneously contextualises this within the unfamiliar turf of the post-dubstep/industrial canon pushed by 3by3, finding a fitting home in the process.

JK Flesh esiintyy tämän vuoden Roadburn festivalilla, jossa Broadrick toimii “kuraattorina” ‘Artist In Residency’ -tittelillä. Tuolla keikalla on luvassa myös ennakkomaistiaisia levystä.

Jotain tämän tyylistä on varmasti levylläkin luvassa, tässä siis JK Flesh remiksaa Cloaksia.
[youtube uFIhWEjinUI]


Posted

in

, ,

by

Tags:

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.