Gloriassa avataan tänään Live N’ Loud – Rock valokuvina -näyttely

Live N’ Loud – Rock valokuvina -näyttely kerää seitsemän suomalaisen rock-kuvaajan teokset yhteisnäyttelyyn Gloriaan. Valokuvat on taltioitu ympäri Suomea useamman vuoden ajalta. Kuvissa esiintyy niin pieniä kuin suuria kotimaisia ja ulkomaisia artisteja, kulisseinaan pienet klubit tai suuret festarilavat.

16. toukokuuta avattavassa näyttelyssä Jussi Eerola, Henri Käck, Kenneth Lehtinen, Markus Lehto, Aku-Axel Muukka, Mikko Pylkkö ja Petri Vilén tuovat kukin omalla vahvalla tyylillään esiin rock-keikkojen monet tunnelmat. Valokuvaajat ovat tehneet töitä kotimaisten ja kansainvälisten musiikkilehtien sekä bändien ja levy-yhtiöiden käyttöön. Yhteistä kaikille kuvaajille on halu taltioida musiikkia kuviksi elävimmillään.

Näyttelynavajaisten jälkeen Glorian lavalle nousee jo 15. vuotta gootahtavaa rockmetallia tarjoileva Entwine sekä Suomen euroviisukarsinnoissa loistanut Iconcrash.

Näyttely jatkuu Gloriassa kesäkuulle, ja on avoinna tapahtumien yhteydessä.

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.