Funky Amigos etsii jälleen uusia tumman rytmimusiikin kykyjä

Funky Amigos etsii jälleen uusi nousevia tumman rytmimusiikin kykyjä valtakunnallisen demoskaban kautta. Demoskaban voittaja saa mahdollisuuden päästä esiintymään 18th Funky Elephant -festivaalilla 11.–14.4. 2012 välisenä aikana jossain festarin tapahtumapaikoista Helsingissä. Jaossa on lisäksi erityisiä kunniamainintoja, jotka palkitaan festivaalilipuilla ja mahdollisuudella siis päästä esiintymään myöhemmin Funky Amigoksen tapahtumiin.

Tänä vuonna demoskaba siirtyy verkkoon ja toteutetaan yhteistyössä Hitlantis-verkkopalvelun kanssa, jonne osallistujien tulee rekisteröityä osallistuakseen kilpailuun. Demoja hyväksytään tapauskohtaisesti kaikilta artisteilta ja kokoonpanoilta, jotka ovat julkaisseet omaa materiaaliaan korkeintaan omakustanteina tai muina vastaavina pienpainoksina.

Funk, soul, hiphop, grime, reggae, dance hall, jazz, afrobeat jne. Kaikenlainen groove otetaan vastaan.

Kilpailuun osallistuminen:
– Rekisteröi yhtyeesi ja demomateriaali Hitlantis-palveluun (linkki kisaan: www.hitlantis.com/competitions/funkyamigos).
– Täytä Hitlantis-palvelussa oleva osallistumislomake Funky Amigosin demoskabaan ja olet mukana kisassa. Saatuasi vahvistuksen, ihmiset voivat tämän jälkeen äänestää bändiäsi ja voit levittää sanaa eteenpäin.

PS: Muista osallistua myös Funky Awards -äänestykseen kotimaisten rytmiryhmien valioista.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.