Flow’n Balloon 360° -ohjelma valmis

Flow Festivalin Balloon 360° -lavan ohjelmisto on nyt valmis. Kansainvälisen arkkitehtuurikilpailun tuloksena viime vuonna Suvilahteen pystytetty Wastelands-lava rakentuu jälleen festivaaliviikonlopuksi ja saa uuden nimen. Jatkossa Balloon 360° -nimellä tunnettava lava aukeaa yleisölle 360 astetta, ja sen kattona toimii valtava paineistettu pallo. Yleisö voi keskittyä intiimiin tunnelmaan istumakatsomoista, jotka asettuvat lavan ympärille.

Lavan ohjelmistoon on nyt lisätty uusia nimiä: amerikkalaissaksofonisti Ravi Coltrane yhdessä kvartettinsa kanssa, multi-intsrumentalisti, psykedelisen barokkipopin taituri Jacco Gardner (NL) sekä kotimaisen jazzkentän kärkinimet Timo Lassy Band ja Teppo Mäkysen uusi superkokoonpano Serenity Ensemble.

Jo julkistetuista artisteista Balloon 360° -lavan ohjelmistossa nähdään Junip, Blixa Bargeld, Woods, Jupiter & Okwess International, Ebo Taylor and the Odapajan, Aino Venna ja Black Motor & Verneri Pohjola. Koko Balloon 360° -lavan ohjelmaan voit tutustua täällä.