Fields of the Nephilim saapuu ensimmäiselle omalle klubikeikalleen Suomeen

Vuonna 1984 uransa aloittanut goottirockin legenda Fields of the Nephilim saapuu ensimmäiselle omalle klubikeikalleen Suomeen perjantaina 22.2.2013. Yksi tunnetuimmista goottirock-yhtyeistä on nähty viimeksi Suomessa vuoden 2008 Tuska-festivaaleilla ja sitä ennen Helldone-festareilla yhdessä HIM-yhtyeen kanssa.

Yhtye tunnetaan nokkamiehen Carl McCoyn mystisistä lauluista ja okkulttistisesti värittyneistä sanoituksista, cowboy-henkisestä tyylistään sekä raskaasta, hidastempoisesta ja kitaravetoisesta hard rockin ja psykedeelisen rockin sekoituksesta. Harvakseltaan keikkaileva orkesteri on juuri viimeistellyt menestyksekkään Euroopan-kiertueensa ja odottaa jo kuumeisesti seuraavaa esiintymistään Suomessa.

[youtube NHiNw0B9acs]

Ennen Fields Of The Nephilimia lavalla nähdään kotimainen Murheenlaakso, joka esittää legendaarisen Mana Mana -yhtyeen kappaleita.

KEIKKA
Pe 22.2.2013 Helsinki, Virgin Oil

LIPUT
32€ / 35€
Ennakkoliput Tiketistä maanantaista 26.11.2012 lähtien


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.