Erikoista – Pepe Deluxe tekee pornostara Ron Jeremylle henkilökohtaisen EP:n

Aikuisviihdenäyttelijä Ron ”The Hedgehog” Jeremy solmii Pepe Deluxén kanssa sopimuksen, jossa yhtye tekee EP:n, myy sen yksinoikeudella Jeremylle ja turvaa näin seuraavan albuminsa valmistumisen. Kyseistä EP-levyä ei tulla todennäköisesti koskaan julkisesti esittämään missään, eikä siitä paineta kuin yksi ainoa kappale – Ron Jeremyn omaan käyttöön.

Ajatus yhden, täysin uniikin levyn myymisestä syntyi Pepe Deluxén James Spectrumin ja Paul Malmströmin ideariihessä, heidän pohtiessaan seuraavan musiikillisen projektinsa toteutusta ja rahoitusta. Viimeisimmän pitkäsoiton, Queen of the Waven, tuotto tilitetään kokonaisuudessaan John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojeluun, joten siitä ei jää lainkaan säästöjä seuraavan albumin tuotantoa varten.

Duo löysi pitkän etsinnän jälkeen ystävänsä Olli Hietalahden kautta ostajaehdokkaan, aikuisviihdenäyttelijä Ron Jeremyn. Hietalahti työskentelee One Eyed Spirits -yhtiössä, joka valmistaa Jeremyn mukaan nimettyä ”Ron de Jeremy” -rommia.

”Idea oli täysin hullu, mutta pidän heidän musiikistaan ja he ovat Ollin ystäviä joten miksipä ei?”, kommentoi Ron Jeremy.

EP:stä allekirjoitetaan Pepe Deluxén ja Ron Jeremyn välillä sopimus tänään, 9. marraskuuta. Malmström ja Spectrum paljastavat, että EP tulee sisältämään funkia. Lisäkopioiden painaminen levystä estetään masternauhojen tuhoamisella välittömästi, kun teos on valmis luovutettavaksi eteenpäin.

“Kautta historian kuninkaat ja paavit ovat tukeneet muusikoita, kuvataiteilijoita ja kuvanveistäjiä. Levymyynnin laskemisen myötä erityisesti niiden artistien, jotka eivät halua viettää pitkiä aikoja kiertueella, pitää keksiä uusia keinoja tienata elantonsa. Toivomme että julkaisumme toimii inspiraationa muille ja esittelee uuden ilmiön pop-maailmalle”, James Spectrum toteaa.

Ron Jeremylle tehdyn EP:n pääset luultavasti kuuntelemaan vain, jos saat kutsun miehen kotibileisiin. Voit kuitenkin ostaa omaan levyhyllyysi tänään julkaistavan ”Pepe Deluxé The Deluxé Editionin”, joka sisältää alkuperäisen Queen of the Wave -albumin, bonus-cd:n sisältäen 40 minuuttia ennen julkaisematonta musiikkia sekä DVD:n, mistä löydät muun muassa musiikkivideot ” A Night And A Day”, ”Go Supersonic” ja ”Album Trailer”. Levyt on upotettu upeasti kuvitetun 64-sivuisen kovakantisen kirjan sisään – kaikki mitä olet koskaan halunnut tietää ”Queen of the Wave” -albumista ja sen sielunelämästä.