Elokuva- ja mainosmusiikkikaksikko Fall on Your Sword parille keikalle Suomeen

Arvostettu elokuva- ja mainosmusiikkikaksikko Fall on Your Sword esiintyy Suomessa kaksi kertaa helmikuussa. Tanakkaa elektronista musiikkia työstävä brittiduo koetaan perjantaina 17. helmikuuta Turun Klubilla ja seuraavana iltana Tampereen Klubilla.

Will Bates ja Phil Mossman löysivät toisensa New Yorkissa vuonna 2008. Nyt miehet pyörittävät Brooklynissä yhteistä studiota, jossa on syntynyt mm. Mike Cahillin Another Earth -elokuvan hypnoottinen musiikki.

Sekä Batesilla että Mossmanilla on pitkä historia takanaan. Multi-instrumentalisti Bates on hankkinut kokemusta saksofonistina mm. Paul McCartneyn ja Marc Almondin bändeissä, mutta suurimmat osumansa hän on saanut filmimusiikin saralla. Mossman on puolestaan soittanut mm. Andrew Weatherallin The Sabres of Paradise -yhtyeessä ja 2000-luvulla viisi vuotta LCD Soundsystemissä. Mossman on myös ollut mukana tuottamassa mm. David Holmesin, Primal Screamin, U2:n ja Manic Street Preachersin materiaalia.

“Shatner of the Mount”
[youtube HU2ftCitvyQ]

KEIKAT
pe 17.2.2012 Turku, Klubi (Ilta) (+ DJ’s Goatboy & Hrrri)
Liput 6 e (+ toimituskulut ennakkoon Tiketistä) / 6 e (ovelta, mikäli jää)

la 18.2.2012 Tampere, Klubi / Plauge 10 Party
Liput 8 e (ainoastaan ovelta keikkailtana)


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.