Dubsteppaaja Nero saapuu paikkaamaan On the Beach -peruutuksen aiheuttamaa mielipahaa

Kesäkuun 30. päivä piti järjestää Hietaniemessä On the Beach -tapahtuma, johon myös dubstep/electro-artisti Neron piti saapua esiintymään. Renegade paikkaa nyt tuon tapahtuman peruuntumisen aiheuttamaan mielipahaa tuomalla Neron samana päivänä esiintymään Helsingin Circukseen. Mukana samana iltana on myös On the Beachiin kiinnitetty britti Adam F. Kotimaista tukea antaa lisäksi Muffler.

Edellisen kerran Renegadessa vuonna 2010 esiintynyt brittiläinen dubstep/electro-sensaatio Nero räjäytti juuri kyseisen Helsingin keikkansa jälkeen pankin ja on noussut kahdessa vuodessa yhdeksi maailman suurimmista elektronisen musiikin artisteista. Loppuunmyytyjä areenoita ja suurimpien festarien päälavat maailmalla tällä hetkellä tahkoava Nero (Daniel Stephens ja Joseph Ray) saapuvat fanien 2 vuoden odotuksen jälkeen Suomeen. Nero lukeutuu elektronisen musiikin tämän hetken kirkkaimpiin nimiin ja on saavuttanut huikeita sijoituksia useampien maiden listojen kärjessä. Nero oli myös viime vuonna yksi BBC:n arvostetuista “Sound of 2011” -ehdokkaista. Edelleen huimassa nousussa olevasta bändistä on tullut viime vuosina Pendulumin kaltainen, genrerajoja rikkova artisti.

[youtube llDikI2hTtk]

Lisäksi lavalle nousee itse elävä legenda, MOBO awardsin voittaja, ja legendaarisen Breakbeat Kaoksen (josta mm. Pendulumin suosio on lähtöisin) perustaja ja omistaja Adam F, joka saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Yksi bassomusiikin legendoista on palannut juurilleen jenkkilässä olonsa jälkeen. Mies ehti tehdä uraauurtavaa työtä myös popmusiikin saralla, työskennellen David Bowien, Missy Elliotin, LL Cool J:n, Redmanin ja Pet Shop Boysin ja lukuisten muiden pop ja hip hop -maailman tähtien kanssa. Adam F:n omat tuotokset ovat saavuttaneet myös poikkeuksellisen kovia listasijoituksia mm. UK top 10 ja top 40 -listoilla useampaankin otteeseen.

[youtube BTZAQlr6ZZc]

KEIKKA
La 30.6.2012 The Circus, Helsinki

LIPUT
Ennakkomyynti alkaa 7.6. Tiketissä
Ensimmäisen myyntipäivän hinta on 18€, sen jälkeen hinta nousee 25 euroon.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.