DJ Alex Kunnari tekee suomalaista musiikkihistoriaa

Kotimaisen musiikki- ja viihdemedian keskittyessä käytännössä pelkästään rock- ja popmusiikkiin on suomalaisen elektronisen musiikin menestys ulkomailla jäänyt pääosin ilman ansaitsemaansa huomiota. Yksi viime vuosien ehdottomasti suurimmista kotimaisen elektronisen musiikin nimistä on helsinkiläinen trance-tuottaja Alex Kunnari. Nyt DJ Alex Kunnari tekee suomalaista musiikkihistoriaa ensimmäisenä DJ:nä, joka isännöi omaa klubi-iltaansa Ibizalla. Tapahtumapaikkana tulevan kesän kolmelletoista esiintymiselle on yksi saaren legendaarisimmista klubeista, vuodesta 1975 asti toiminut Es Paradis. Kunnarin lisäksi tapahtumissa esiintyvät hänen valikoimansa maailmanluokan huippu-DJ:t.

Samalla kun suomalaiset lehdet uutisoivat jopa indie-yhtyeiden yksittäisiä ulkomaankiertueita, on jo 20 vuotisen uran tehnyt Kunnari esiintynyt pelkästään Ibizan klubisaarella yli 200 kertaa, ja kun konserttijärjestäjät kertovat avoimesti yleisökadosta järjestämissään tapahtumissa keräävät Kunnarin Colors-tapahtumat Helsingin Kaapelitehtaalle jatkuvasti yli 3000 asiakasta.

Kunnarin tuottamat kappaleet päätyvät käytännössä poikkeuksetta Ison Britannian BBC 1:n radiosoittoon, ja maailman tunnetuimpien DJ:den kuten Tiëston, Judge Julesin, Armin van Buurenin ja Paul van Dykin soittolistoille. Hän on urallaan myös remiksannut muun muassa Tiëstoa, Paul van Dykia sekä Chicanea.
Kunnari on viime vuoden aikana julkaissut lukuisia kansainvälisiä menestyssinglejä kuten New Life, Lost, You and Me sekä Helsinki.

Tässä uusi video biisistä Taste the Sun, jolla vokaaleista vastaa Ben Andreas.