Discon tuottajalegenda pisti SoundCloudiin jakoon harvinaisuuksia

Hansjörg “Giorgio” Moroder ei nimenä välttämättä soita kovinkaan monelle asiaan vihkiytymättömälle mitään kelloja, mutta miehen tuottajahistoriasta löytyy sen verran isoja hittejä, että lähes varmasti jokainen on kuullut ainakin jotain miehen tuotoksia, joiden joukosta löytyy mm. Donna Summerin I Feel Love, Blondien Call Me ja Berlinin Take My Breath Away. Onpa mies tehnyt soundtrackejäkin sellaisiin leffoihin kuin American Gigolo, Scarface ja Superman III.

Mies on nyt aktivoitunut uudelleen parinkymmenen vuoden hiljaisemman kauden jälkeen ja pannut SoundCloudiin vanhoja biisejään, joista osa kuulostaa yllättävänkin nykyaikaisilta. Tsekkaa vaikka tämä 1977 julkaistu From Here to Eternity. Toisaalta onhan tässä inspiraationa ollut Kraftwerkin Trans-Europe Express.

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]http://soundcloud.com/giorgiomoroder/giorgio-moroder-from-here-to[/soundcloud]

Biisien joukossa on myös harvinaisuuksia. Tsekkaan tarkemmin osoitteesta www.soundcloud.com/giorgiomoroder/ tai www.soundcloud.com/giorgiomoroder2.