Dark electro -duo Solar Fake kolmatta kertaa Suomeen, tarjolla myös spessua ennen keikkaa

Sven Friedrichin kipparoima dark scenen kuninkuusluokkaan kivunnut elektroduo Solar Fake saapuu taas parin vuoden tauon jälkeen Helsinkiin. Upeasti menneen edellisen keikan jälkeen oli varsin selvää, että jatkoa seuraa. Ja mikäs sen parempaa sillä tänä vuonna on luvassa myös uutta materiaalia. Helsingin keikka saattaakin olla ensimmäisiä mahdollisuuksia uusien biisien kuulemiseen, koska varsinainen uuden levyn Euroopan kiertue alkaa vasta vuoden 2019 puolella.

Solar Fake nousi viimeistään vuoden 2015 ”Another Manic Episodes” -albumin ja sitä seuranneiden loppuunmyytyjen keikkojen jälkeen eurooppalaisen tumman elektron seuratuimpien listalle. Duo on kiertänyt koko ajan ahkerasti Amerikkaa myöten ja esiintynyt tietysti myös kaikilla tärkeimmillä festareilla niin kotimaassaan Saksassa kuin myös muualla Euroopassa, Venäjällä ja Etelä-Amerikassa.

Lämppärinä keikalla on kotimainen Miseria Ultima.

KEIKKA
La 8.12.2018 Helsinki, On the Rocks

LIPUT
alk. 19,50€ (OTR kanta-asiakaskortilla 17,50€), ennakot Tiketistä
Ovelta 22,00€ + narikka

Tarjolla on myös Solar Faken keikkaan liittyvä eksklusiivinen Pre-Party -tapahtuma ennen illan varsinaista keikkaa On the Rocksissa. Bändi esittää mm. uuden levyn raitoja, joita ei ole ennen settilistassa kuultu, coverversioita jne. Tämän jälkeen on mahdollisuus keskustella ja kysellä bändin jäseniltä uuden “You win. Who cares?” -albumin tiimoilta. Lopuksi perinteinen “Meet & Greet”, joten sainattavat levyt ja esineet mukaan, kamerat laulamaan ja läpän heitto on bändin jäsenten kanssa tässäkin vaiheessa mahdollista. VIP-lippujen määrä rajoitettu.

Liput: VIP-lippu alk. 33,00 € Tiketistä / Ovelta 36,00 € (jos jäljellä). Sis. Pre-Party -tapahtuman ja peruslipun.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.