Danko Jones ja Mustasch lisätty Rock the Beachiin

Helsingin Hietaniemen uimarannalla kesäkuussa järjestettävälle kolmipäiväiselle Rock The Beach -festivaalille on varmistunut jälleen pari esiintyjänimeä lisää. Kanadalainen Danko Jones saapuu vahvistamaan Rock The Beachin lauantaikattausta ja ruotsalaisbändi Mustasch vuorostaan antaa oman panoksensa perjantain kattaukseen. Lisää esiintyjiä on vielä luvassa ja ne julkaistaan lähiaikoina.

Danko Jonesin keikat kuuluvat nykyisin suomalaisen festarikesän pakolliseen oppimäärään. Eikä ihme – kanadalaisyhtye vain ON niin vastustamattoman hyvä livenä, ettei  keikkoja voi jättää väliin. Danko Jonesin uusin levy julkaistiin viime syksynä ja se kantaa nimeä ”Rock And Roll Is Black And Blue”.

Göteborgista ponnistava Mustasch tunnetaan Danko Jonesin tavoin loistavana live-bändinä. Tänä keväänä Mustasch on löytänyt kotimaassaan myös uusia yleisöjä keulakuva Ralf Gyllenhammarin osallistuttua Melodifestivaleniin mahtipontisella kappaleellaan ”Bed of Fire”.  Mustaschin tuorein albumi ”Sounds Like Hell, Looks Like Heaven” julkaistiin viime vuoden alussa.

Rock The Beach TV:ssä on vastikään julkaistu uusi jakso, jossa esiintyy brittiläisbändi Enter Shikari. Jakso on nähtävissä täällä.

ROCK THE BEACH
Helsinki, Hietaniemen uimaranta
Ke 26.6.2013 ja pe-la 28.-29.6.2013

LIPUT
Lippupalvelun sekä Tiketin myyntipisteistä.

3 päivän liput: toimituskuluineen alkaen 153,50 euroa
Päiväliput: toimituskuluineen alkaen 82,50 euroa