Corrosion of Conformity juhlii 30-vuotista taivaltaan myös Suomen keikalla

30-vuotisjuhliaan viettävä raskaan musiikin pioneeriyhtye Corrosion of Conformity saapuu Tavastialle tiistaina 14. elokuuta. Alkuperäiskokoonpanollaan kiertävän yhdysvaltalaisbändin keikkaliput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 18. huhtikuuta.

Ensimmäisiin hardcore punkia ja heavy metalia yhdistelleisiin bändeihin lukeutuva Corrosion of Conformity perustettiin jo vuonna 1982. Musiikissaan myös stoner- ja southern rock -vaikutteita sekä poliittisia sanoituksia viljelevä yhtye nautti 90-luvulla jopa valtavirran suosiota, ja tuolloin kokoonpano kiersi maailmaa muun muassa Metallican lämmittelijänä.

Basisti-laulaja Mike Deanin, rumpali-vokalisti Reed Mullinin ja kitaristi Woody Weathermanin muodostama klassinen Corrosion of Conformity -kokoonpano palasi yhteen vuonna 2010. Vanhan tuotantonsa harjoittelun ohella kolmikko aloitti myös uuden materiaalin kirjoittamisen, ja helmikuussa bändiltä julkaistiin seitsemän vuoden tauon jälkeen tuore studioalbumi.

Tässä maistiainen tuolta uudelta levyltä.
[youtube nK4eooMb5-8]

Corrosion of Conformityn luottotuottajan John Custerin ja John Lousteaun (mm. Motörhead, Foo Fighters) johdolla äänitetty nimetön pitkäsoitto on kerännyt ylistystä musiikkimedioissa ympäri maailmaa, ja levy on nostettu lukuisissa arvioissa jopa bändin varhaisten klassikkoalbumien veroiseksi. Jo ennen parhaillaan käynnissä olevaa 30-vuotisjuhlakiertuettaan yhdysvaltalaiskolmikko ehti soittaa ympäri Pohjois-Amerikkaa Goatsnaken, Black Cobran ja Clutchin kanssa sekä esiintyä Euroopassa Hellfest- ja Roadburn-festivaaleilla.

Edellisen kerran Corrosion of Conformity on vieraillut Suomessa vuonna 2005, jolloin yhtye lämmitteli Motörheadia Helsingin ja Tampereen jäähalleissa. KORJAUS: CoC joutui perumaan vuoden 2005 keikkansa hurrikaani Katriinan. Tiettävästi edellisen kerran yhtye on lämpännyt Metallicaa jäähallissa Load-rundilla vuonna 1996.

Keikan järjestelyissä on mukana Inferno-lehti.

KEIKKA
Ti 14.8.2012 Helsinki, Tavastia

LIPUT
Myyntiin ke 18.4.2012 klo 9.00
– 32 EUR +toimituskulut. Ennakko: Tiketti
– 34 EUR ovelta


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.