Clublife tuo hollantilaiset Showtekin ensi kertaa Suomeen

Clublife palaa Helsingin The Circukseen vahvempana kuin koskaan tuoden yhden tämän hetken suosituimmista ja kuluvan 2013 vuoden kovimmista tuottajista ja tulevaisuuden tähdistä vihdoin ja viimein Suomeen. Hollantilainen Showtek, tuottajaveljekset Wouter ja Sjoerd Janssen, ovat yksi arvostetuimmista elektronisen tanssimusiikin tuottajista ja suosituimmista esiintyjistä tällä hetkellä maailmalla. Showtek on tehnyt pitkän uran vieden elektronista tanssimusiikkia aina eteenpäin ilman rajoja ja tuottanut tämän hetken suosituimpia hittejä esim Tieston ja Hardwellin kanssa.

[youtube NOUyfJMES5s]

Showtekin nykypäivän soundi on tominut suunnannäyttäjänä suurilla areenoilla ympäri maailmaa ja veljekset ovatkin esiintyneet suurimmilla EDM (electronic dance music) festivaaleilla muun muassa David Guettan, Steve Angellon, Tiëston ja Steve Aokin kaltaisten nimien kanssa.

TAPAHTUMA
22.02.2013 The Circus, Helsinki
SHOWTEK (NL), Proteus & Djane J7, HeavyWeight DJ’s ja Lucky Chucky & Daddy Flix

LIPUT
Normi: 18€, VIP: 33€
Ennakkoliput Tiketistä


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.