Blur, Turbonegro, Bad Religion ja Down saapuvat Provinssirockiin

Vuonna 1999 Provinssirockin pääkenttä oli ääriään myöden täynnä hurmioitunutta kansaa. Päälavalla esiintynyt artisti päätti keikkansa hullujen aplodien ja hurrauksen saattelemana kiittäen ja luvaten, että nähdään taas joskus. Lupaus pitää ja brittipopin kuningas Blur nähdään ensi kesänä Provinssirockin päälavalla. Vuonna 1989 Lontoossa perustettu Blur on 90-luvun puolivälissä megasuosion saavuttanut brittipopbändi, jonka suurimpia hittejä ovat mm. Song 2, Girls & Boys, Country House, Beetlebum ja Parklife.

Norjalainen deathpunkyhtye Turbonegro esiintyy ensi kesäkuun Ihmisten Juhlassa. Elokuussa yhdeksännen albuminsa Sexual Harassment julkaissut ja maailmanlaajuisesti yli miljoona levyä myynyt artisti vieraili marraskuussa Suomessa kahden klubikeikan voimin. Uudella laulusolistilla varustettu bändi palautti uskon rock’n’rolliin.

Ja lisää merkittävää historian havinaa on tiedossa, kun Provinssin ohjelmistoon lisätään amerikkalainen Bad Religion. Bändi on esiintynyt aikaisemmin kahdesti Provinssirockissa (1993, 1995) ja tunnetaan punkrockin uranuurtajana. Yhtye julkaisee uuden albumin True North tammikuussa.

Neljäs Provinssirockin ohjelmistolisäys on yhdysvaltalainen Down, joka on Panteran, Corrosion Of Conformityn ja Crowbarin oheen syntynyt stoner rock / doom metal -yhtye, joka julkaisi loppuvuodesta uuden ja odotetun EP:n Down IV Part I The Purple ja jonka Guitar World -lehti ehti jo nimetä vuoden parhaaksi EP-julkaisuksi.

Järjestyksessään jo 35. Provinssirock avaa jälleen kesän ja järjestetään 14.-16.6.2013.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.