Blur ei lopetakaan vielä, julkaisi keikan Belgiassa

Blur ilmoitti olympialaisten aikoihin, että esiintyminen kisoissa olisi heidän viimeisensä. Eipä siis mennyt pitkään uusien keikkojen ilmoittelussa. Bändi kertoo Facebook-sivuillaan seuraavaa:
“Thank you for waiting. Rock Werchter is about to announce that Blur will headline next July. We’re excited. Hope to travel in 2013 to play to more of our lovely fans who we haven’t seen for a while. Don’t know where yet, we’ll tell as soon as we do. Stand by.”

Onhan bändit aikaisemminkin pyörtäneet päätöksiään, eikä Blurin päätös niin kovin vakavasti otettavalta oikein edes kuulostanut, kun lauseet sisältävät ennemminkin sanoja mahdollisesti, toivottavasti, ehkä, mutta ja kaikkea muuta ei-niin-ehdotonta. Lisäkeikkoja on mahdollisesti tulossa ainakin Britteihin ensi kesälle.

EDIT: 8.10.2012 13:40
Bändi on myös vahvistettu esiintymään Primavera Soundissa eli Barcelonassa 24.05. ja Portossa 31.05. Lisää on varmasti odotettavissa, mutta kysymys kuuluu tarttuuko bändi kotimaisten festareiden haaviin?

Ensi kuussa julkaistaan bändin Hype Parkin keikasta cd/dvd. “Hassunhauskasti” nimetyn ParkLiven digiversio on tosin ollut jo myynnissä elokuusta alkaen, mutta levyversioon tulee tottakai valokuvia ja mm. biisejä “lämppärikeikalta” Lontoon 100 Clubilta.

[spotify uri=”spotify:album:433lonq1AQhWd1lAYV8tVs”]