Blackstar Halo joukkorahoittaa uutta levyään

Tamperelainen yhtye Blackstar Halo käynnistää joukkorahoituskampanjan tulevan Siren­-levynsä tuotannon rahoittamiseksi. Erikoista kampanjassa on se, että fanit pääsevät aktiivisuudellaan vaikuttamaan tulevan levyn kappalemäärään. Keräystavoitteen ylityttyä yhtye lupaa enimmillään kolme bonusbiisiä levylleen. Jokaisesta tavoitteen ylittävästä 700 eurosta tulee yksi levylle lisäbiisi.

Siren on musiikillisesti selkeä jatkumo vuonna 2010 julkaistulle Illuminated­-albumille. Soundi on kuitenkin päivitetty, kitarat soivat alempaa, rumemmin ja kaikki missä on voitu ampua yli, on ladattu hehtaaripyssyllä. Lopullisesta viimeistelystä päättävät kuitenkin fanit lompakoillaan.

Levyn äänitykset yhtye on tehnyt itse omassa studiossaan ja miksaajaksi on valittu mm. Diablon ja Korpiklaanin julkaisuja aikaisemmin miksannut Samu Oittinen. Alustavan aikataulun mukaan Siren ilmestyy loppuvuodesta 2013. Indiegogo-­palvelun kautta toteutettava kampanja käynnistyi 28.6. Kampanjan kautta voi tilata ennakkoon Siren-levyn tai vaikka illallisen yhtyeen kanssa.