AVICII saapuu Summer Soundin tähdeksi

Maailman tanssilistojen kärkisijoja hallitseva Avicii saapuu kesällä ensimmäistä kertaa Suomeen. Hän esiintyy Helsingin Messukeskuksessa järjestettävällä Summer Sound -festivaalilla 28.7. Avicii tunnetaan erityisesti maailmanlaajuisesta “Levels”-superhitistään, joka on ollut yksi viimeisen vuoden soitetuimmista kappaleista Suomenkin radiokanavilla. 23-vuotias AVCII on nuoresta iästään huolimatta luonut jo erittäin merkittävän uran. Madonnan, Tieston ja David Guettan kanssa yhteistyötä tekevä supertähti on tämän hetken tanssimusiikin kuumin nimi, joka hallitsee radioiden soittolistoja Suomesta Amerikkaan. Ruotsissä hänen konserttinsa Globen-hallissa myytiin hiljattain loppuun kaksi kertaa peräkkäin.

[youtube _ovdm2yX4MA]

Lähes puolitoista miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti myynyt “Levels”-single on ollut julkaisustaan lähtien Suomessakin vuoden suurin crossover-hitti, ja Avicii on ollut yksi vuoden soitetuimmista artisteista niin Suomen kaupallisilla kanavilla kuin YleX:llä. Menestystä on tullut myös arvostetulla DJ Magazinen Top 100 -listalla, jolla Avicii nousi viime vuonna uskomattomasti sijalle 6.

Avicii on heinäkuun lopussa Helsingin messukeskuksessa järjestettävän Summer Sound Festivalin viimeinen esiintyjäkiinnitys. Nyt toista kertaa järjestettävä festivaali myytiin viime vuonna loppuun jo ennakkoon. Tapahtuman muita pääesiintyjiä ovat muun muassa Tiësto, Armin van Buuren sekä Swedish House Mafian johtohahmo Axwell.

Summer Sound Festival järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27. -29.7.2012.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.