Afrobeats-musiikin prinssi Afro B Suomeen

Drogba (Joanna) -hitillään tähdeksi noussut Afro B nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa keikalla lauantaina 25. tammikuuta 2020 Helsingin The Circuksessa. Lontoossa kasvanut norsunluurannikkolaistaustainen Afro B on yksi afrobeatsin kuumimmista nimistä. Keikan järjestää Loud’ n Live yhteistyössä suosittujen helsinkiläisten Shutdown- sekä Afro Sunday -klubibrändien kanssa.

Alun perin DJ:nä tunnettu, omaa afrobeats-erikoisohjelmaansa brittiläisellä CapitalXTRA-kanavalla vetänyt Afro B on julkaissut aktiivisesti musiikkia vuodesta 2013. Hän on tehnyt yhteistyötä kattavasti paikallisten lontoolaisten Yxng Banen, ZieZien ja Lotto Boyzin, nigerialaisten Wizkidin ja Naira Marleyn sekä ranskalais-malilaisen Aja Nakamurankin kanssa megahitti Djadja remixillä.

Vuonna 2018 julkaistu Drogba nousi yhdeksi ensimmäisistä afrobeats-hiteistä myös Yhdysvalloista kiiveten Billboardin listasijalle 29, ja biisi on edelleen yksi suurimmista genren hiteistä.

Early bird -liput tulevat myyntiin ylihuomenna keskiviikkona 20.11.2019 kello 9.00 Lippupisteessä.

LIPUT
25€ early bird (20.11.-4.12.)
30€ ennakko
35€ ovelta
45€ VIP


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.