Acid rapin luoja Esham saapuu Suomeen ainoalla Euroopan keikallaan

Horrorcorena ja metallirappina tunnetun acid rap -tyylilajin luoja, detroitilainen Esham (East Side Ho’s And Money) saapuu ainoalle Euroopan keikalleen 13. huhtikuuta Virgin Oil Co:on. Keikan ennakkolippujen myynti alkaa perjantaina 9. maaliskuuta Tiketissä, Funkiestissa ja Geezersissä.

Esham on julkaissut soolo-artistina 13 LP:tä, 8 EP:tä ja 3 kokoelmaa, joiden lisäksi Natas (Nation Ahead of Time And Space) yhtyeensä kanssa 7 LP:tä. Ensimmäisen levynsä Boomin’ Words from Hell 13 vuotiaana julkaisseen Rashaam Attica Smithin levyjen aihepiirit ovat synkkiä ja kertovat pääasiassa kuolemasta, huumeista ja seksistä. Kulttiartisti Eshamin raaka hardcore rap syntyi Detroitissa 90-luvun lopulla ja häntä pidetään useiden detroitilaisten artistien kuten Eminemin, Kid Rockin ja Insane Clown Possen innoittajana. Viimeisimmät albumit Suspended Animation (2010) ja DMT Sessions (2011) jatkavat acid rapin kummisedän monipuolisilla linjoilla, jossa vaikutteita on otettu niin rockista kuin elektrostakin.

[youtube cyh_Y1GCqzo]

KEIKKA
Pe 13.4.2012 Helsinki, Virgin Oil Co
22-04, K-18

LIPUT
Ennakkoon 28 eur + mahd toimituskulut
ovelta 30 eur
Ennakkoliput myynnissä 9.3. alkaen Tiketissä, Geezersissä ja Funkiestissa.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.