Weeping Willows palaa keikkataukonsa jälkeen myös Suomeen

Ruotsin indie-yhtyeiden aateliin lukeutuva Weeping Willows saapuu Suomen-kiertueelle huhtikuussa. Keikkataukonsa päättänyt yhtye konsertoi Turun Klubilla keskiviikkona 25. huhtikuuta, Tampereen Klubilla heti seuraavana iltana, Joensuun Kerubissa perjantaina 27. huhtikuuta ja Virgin Oil co:ssa, Helsingissä, lauantaina 28. huhtikuuta. Turun, Tampereen ja Helsingin keikkojen liput tulevat myyntiin maanantaina 27. helmikuuta Tiketissä. Joensuun keikan liput ovat jo myynnissä.

Weeping Willows vietti jonkin aikaa keikkatauolla, kun yhtyeen jäsenet olivat kiireisiä muiden projektiensa kanssa. Solisti Magnus Carlson on työstänyt jazz-projektiaan Moon Ray Quintetiä ja muut jäsenet ovat kiertäneet mm. Thåströmin ja Lars Winnerbäckin kanssa. Viime kesänä Weeping Willows teki kuitenkin toivotun paluun keikkalavoille ja on sittemmin aloittanut myös kirjoittamaan uusia biisejä seuraavalle levylleen.

Weeping Willowsin melodramaattinen musiikki ja kaihoisat tekstit on alusta lähtien otettu lämpimästi vastaan. Vuonna 1997 ilmestynyt debyyttialbumi, loistoarviot saanut ”Broken Promise Land”, myi reippaasti yli kultarajan Ruotsissa. Levyn nimibiisi löytyy myös Weeping Willowsienkin fanittaman Topi Sorsakosken viime syksynä julkaistulta postuumilta albumilta Esa Pulliaisen kitaroimana. Weeping Willowsin viimeisin albumi ”Fear And Love” julkaistiin vuonna 2007.

Keikoilla Weeping Willows on omien biisiensä ohella soittanut mm. Roy Orbisonin, Burt Bacharachin ja Velvet Undergroundin musiikkia. Charmikas viisikko tunnetaan myös lähes tavaramerkiksi muodostuneista hillityn tyylikkäistä esiintymispuvuistaan.

KEIKAT:
ke 25.4.2012 Turku, Klubi (ovet klo 20, ikäraja K-18)
to 26.4.2012 Tampere, Klubi (ovet klo 20, ikäraja K-18)
pe 27.4.2012 Joensuu, Kerubi (ovet klo 21, ikäraja K-18)
la 28.4.2012 Helsinki, Virgin Oil co. (ovet klo 22, ikäraja K-18)

LIPUT:
Turku: 18 € + mahd. toimituskulut ennakkoon Tiketistä. Ovelta 22 €, mikäli lippuja on jäljellä.
Tampere: 18 € + mahd. toimituskulut ennakkoon Tiketistä. Ovelta 22 €, mikäli lippuja on jäljellä.
Joensuu: 20 € + mahd. toimituskulut ennakkoon Levykauppa Levy-Eskot ja Kerubin verkkokauppa
Helsinki: 22 € + mahd. toimituskulut ennakkoon Tiketistä ja Ravintola Virgin Oil Co:sta. Ovelta 25 €, mikäli lippuja on jäljellä.

Ennakkomyynti alkaa ma 27.2.2012 klo 9.