Weekendiin lisätty DVBBS, JID ja Prince Karma

Supersuosittu kanadalainen EDM-duo DVBBS saapuu esiintymään Weekend Festivalille Helsingin Suvilahteen heinäkuussa. Lisäksi festivaali julkistaa tuoreimpina kiinnityksinään yhdysvaltalaisräppärin JID:n sekä turkkilaissyntyisen DJ:n Prince Karman.

Kahden kanadalaisveljeksen, Chris Chroniclesin ja Alex Andren, vuonna 2012 perustama DVBBS on suurten EDM-festivaalien vakiokaartia, ja se on kerännyt vankkumattoman ihailijakuntansa ympäri maailman. Kaksikon Tsunami-single nousi ilmestyessään listaykköseksi ympäri Euroopan.

JID kuuluu vuonna 2010 perustettuun Spillage Village -kollektiiviin, ja hän nousi tunnettuuteen vuosien 2012 ja 2013 julkaisujensa Route of Evil ja Para Tu myötä. Prince Karma on puolestaan kerännyt suuren suosion Later Bitches -kappaleellaan, joka on kerännyt radiosoittoa myös Suomessa.

Weekend Festival pidetään Helsingissä 19.-20. heinäkuuta. Tapahtumaan on jo aiemmin julkistettu mm. Swedish House Mafia, joka tekee paluukeikkansa viiden vuoden tauon jälkeen sekä Armin Van Buuren, Lil Uzi Vert, Scarlxrd, Zomboy, Afrojack, Headhunterz, Dynoro, Killy, Suicideboys ja Tungevaag & Raaban sekä kotimaisista artisteista Pyhimys, Anna Puu, Cledos, Evelina, Gasellit ja Lukas Leon.