Weekend myi loppuun

Suomen suurimpien musiikkitapahtumien joukkoon noussut Weekend Festivalin liput on myyty loppuun. Näin ollen tapahtuman porteilla ei ole enää myytävänä lippuja. Helsingin Kalasatamassa elokuun 15.–16. päivinä järjestettävään festivaaliin on tulossa yhteensä 50 000 katsojaa. Myös Weekend Festivalin jatkobileet Fredan Tivolissa on myyty jo loppuun, mutta mm. Uggla-yökerhon jatkoille on vielä saatavilla lippuja. Muita jatkotapahtumia Helsingin yökerhoissa on suunnitteilla, ja niistä tiedotetaan myöhemmin.

Weekend Festivalin tekninen toteutus viedään tänä vuonna täysin uudelle tasolle, muun muassa festivaalin päälavan koko lähes kaksinkertaistuu viime vuodesta. Lisäksi tapahtuma-alueelle tuodaan runsaasti erilaisia aktiviteettejä ja visuaalisia elementtejä. Festivaalin electro/disco-yleisteema näkyy tänä vuonna monilla tavoin alueen ilmeessä ja toiminnallisessa sisällössä.

Festivaalilla nähdään useita elektronisen tanssimusiikin supernimiä, joista mm. Martin Garrix ja Afrojack esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Tapahtuman kenties odotetuin vetonaula Deadmau5 tuo paikalle omat mittavat visuaaliset elementtinsä ja soittaa festivaalin viimeisenä esiintyjänä päälavalla lauantaina 16. elokuuta. Lisäksi paikalle saapuu suuri joukko muita maailmantähtiä, kuten Calvin Harris, Hardwell, Afrojack, Knife Party sekä DJ-kaksikko Dimitri Vegas & Like Mike. Lisäksi festivaalialueen lavoilla nähdään kymmeniä muita suosittuja ulkomaisia ja kotimaisia nimiä. Tapahtumaan julkaistaan vielä muutama artisti lähipäivien aikana.