Weekend julkisti nipun uusia kiinnityksiä, mukana Suomi-popparikin

Tämän hetken kotimaiset megasuosikit Antti Tuisku ja JVG saapuvat tähdittämään Helsingin Kyläsaaressa 5.-6. elokuuta järjestettävää Weekend Festivalia. Weekend Festival on julkaissut nyt myös suuren joukon muita uusia artisteja esiintyjäjoukkoonsa.

Uusia festarikiinnityksiä ovat mm. saksalainen DJ-suuruus ATB, DJ-kaksikko Pep & Rash, hollantilaiset DJ-huiput Sam Feldt ja Brennan Heart, brittiläinen laulaja-lauluntekijä Example, Calvin Harrisin kanssa megahitin How Deep Is Your Love tehnyt kolmen lontoolaisen duippu-DJ:n Disciples, hollantilaissuosikki Radical Redemption, On & On -hitillään maailmanmaineeseen noussut virolainen drum’n’bass -yhtye Cartoon, britti-DJ Paul Morrell, hollantilainen Don Diablo sekä hardstyle-genreä edustavat Angerfist, Coone ja Evil Activities.

Antti Tuiskun ja JVG:n lisäksi uusina suomalaisniminä on julkistettu festarille saapuviksi mm. Eevil Stöö ja DJ/tuottaja Alex Mattson.

Kahden päivän lipun hinta on 109 euroa ja yhden päivän liput maksavat 80 euroa. Suuren kysynnän vuoksi lippuihin on kuuden kappaleen ostorajoitus.