Weekend Festival jatkaa hieman liiankin samoilla linjoilla kuin viime vuonna

Viime vuonna Weekend Festivalin päälavalla kymmenille tuhansille juhlijoille esiintynyt David Guetta palaa tänä kesänä festivaalin päälavalle entistäkin massiivisemmalla tuotannolla. Muita Weekend Festivaliin varmistuneita esiintyjiä ovat mm. Pendulum DJ Set, Swedish House Mafiasta tuttu Sebastian Ingrosso (hänkin esiintyi viime vuonna), Tinie Tempah, Example Live, Porter Robinson sekä kotimaiset huiput Cheek (mukana viime vuonna), Karri Koira, Heavyweight (mukana viime vuonna), Orkidea & Friends ja Housemotion. Lisää artisteja julkaistaan viikon kuluttua, eiköhän sitten saada lisää uusiankin nimiä.

Weekend Festival järjestetään tänä vuonna Helsingin Kyläsaaressa 16–17. elokuuta. Alue sijaitsee Kalasataman metro aseman lähettyvillä vain kolmen kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Weekend Festivalin pääpromoottori Hardi Loog kommentoi tämän vuoden tapahtumaa seuraavasti:

– Weekend Festival seuraa aikaansa ja pyrkii tuomaan esille tämän hetken trendejä sekä lupaavia uusia tulokkaita musiikkitarjonnassaan. Tänä vuonna painopiste on elektronisessa tanssimusiikissa, mutta festivaalin perusajatuksena on edelleen tarjota yleisölle uutta musiikkia ilman genrerajoja.

Weekend Festival 2013 teemana on avaruus ja tulevaisuus. Weekend Festival on tänäkin vuonna ikärajaton tapahtuma, mutta alueelta löytyy myös anniskelualueita. Festivaaliliput tulevat myyntiin maanantaina 11. maaliskuuta Tiketissä ja Lippupalvelussa. Lippujen hinnat ovat alkaen 69 euroa + toimitusmaksu.

[youtube IJlTkp3PawQ]


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.