We Love Festival tarjoilee mm. The Baseballsia, DJ Boboa ja RedNexiä

We Love Festival tuo Helsingin Suvilahteen 27.-28.7. ysäri- ja millenium -artistikimaran. Kaksipäiväisen tapahtuman ulkomaalaiskiinnityksiä ovat The Baseballs, DJ Bobo, 2 Unlimited, E-Type, Rednex, Dr. Alban, Ice MC, Pakito, ItaloBrothers ja Günther. Kotimaisista artisteista We Love Festival -lavalle nousevat DJ Matti Airaksinen ja Movetron. Jo aiemmin We Love Festivalin ohjelmistoon liittyivät Nylon Beat, Basshunter, Me & My ja Raptori.

”On ollut mukavaa olla luomassa ihmisille ysäritunnelmaa 2000-luvulla. Harjoittelimme sitä menestyksekkäästi 90-luvulla! Ysäri viehättää ja herättää tunteita laajassa yleisössä; itseni ikäisistä aivan uuteen nuoreen ysärisukupolveen, joka on tullut pitämään hauskaa ‘uusien biisien’ tahdissa. Ysärifestarit ovat sujuneet aina rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä. Ysäri on hyväntuulen musiikkia”, kommentoi Movetronin Päivi Lepistö.

LIPUT
1 pv 59,90eur, 2 pv 89,00eur
Ennakot Tiketti ja Lippupiste
Ikäraja:K-18


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.