Volbeat palaa Suomeen jo marraskuussa, nyt jo Hartwall Areenalle

Heavy metalia ja perinteisempää rock ’n’ rollia yhdistelevä tanskalainen Volbeat saapuu Helsinkiin marraskuussa. Tamperelaisen Sauna Open Air -festivaalin eilinen pääesiintyjä ja jatkuvasti isommissa pkeikkapaikoissa esiintyvä bändi valtaa Hartwall Areenan esiintymislavan torstaina 28. marraskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin viikon kuluttua maanantaina 17. kesäkuuta Lippupisteessä.

Vuonna 2001 Kööpenhaminassa perustetun Volbeatin ura on ollut alusta alkaen nousujohteinen. Yhtye on myynyt kotimaassaan kultaa jokaisella albumillaan, vuoden 2010 ”Beyond Hell / Above Heaven” -levyn yltäessä jopa tuplaplatinaan. Kyseinen levy myi platinaa myös Suomessa ja Saksassa sekä kultaa Ruotsissa ja Itävallassa. Volbeatin viides pitkäsoitto, ”Outlaw Gentlemen & Shady Ladies”, julkaistiin maailmanlaajuisesti 9. huhtikuuta 2013. Yhtyeen singlet ovat nousseet toistuvasti useassa maassa soitetuimpien kappaleiden listoille ja soineet paljon myös Suomen radioaalloilla.

Ahkerasti keikkaileva Volbeat on kerännyt palkintojen lisäksi uskollisen maailmanlaajuisen fanikunnan tarttuvilla kappaleillaan ja vakuuttavilla live-keikoillaan. Tänä kesänä Volbeat on komistanut pääesiintyjänä mm. legendaarisia saksalaisia festivaaleja Rock im Park ja Rock am am Ring, josta se saapui suoraan Tampereelle eiliseksi.

Vuosien varrella eri puolella Suomea festivaaleilla esiintynyt Volbeat saadaan vihdoin Helsinkiin odotetulle areenakeikalle. Yhtye tuo marraskuussa Hartwall Areenalle mittavamman ja näyttävämmän tuotannon kuin festivaaleilla on totuttu näkemään.

KEIKKA
To 28.11.2013 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

LIPUT
Myyntiin ma 17.06.2013 klo 9.00
Toimituskuluineen alkaen 59,50 Lippupisteen myyntipisteistä