Viis + viis -Spotify-uutuutta, vko 39

Vähän myöhässä viime viikkoinen lista, mutta tässä sitä taas olisi. Leonard Cohenin uusi muuten rules!


Leonard Cohen
Popular Problems
TAGS: singer-songwriter, blues

“I’ve always liked it slow, slow is in my blood”. Cohen on jälleen täällä, edellinen Old Ideas nosti miehen uudelleen listojen kärkeen ja Popular Problems jatkaa samalla loistavalla linjalla lisäten soppaan mm. Afrikka-bluesin soundeja.


Joe Bonamassa
Different Shades of Blue
TAGS: blues, guitar

Kitaristien eturiviin muutamassa vuodessa kiilannut Bonamassa jatkaa tiukkaa julkaisutahtiaan ja blues-kitara raikaa tälläkin levyllä vahvasti.


Obey the Brave
Salvation
TAGS: hardcore, metalcore

Jo logon perusteella voi päätellä, että nyt ollaan metallisen hardcoren äärellä – minkään muuntyylisen bändin on tyurha edes miettiä tuon fontin käyttöä. Tämä bändi tulee Kanadan puolelta ja vokalisti on tuttu nykyään taas paluun tehneen Despiced Iconin keulilta.


Nico Vega
Lead to Light
TAGS: indie, rock

Indierockia tuutataan nykypäivänä joka torinkulmalla ja suurin osa niistä ei herätä minkäänlaista reaktiota. Ehkä Nico Vegassa viehättää se, että bändissä on vain kitaristi, rumpali ja vokalisti. “Mitäs tämä on” -reaction tästä joka tapauksessa saa.


Talib Kweli
Gravitas
TAGS: hip hop, underground

Itärannikon undergroundista tuutataan jälleen tiukkaa biittiä Talib Kwelin kuudennella levyllä. Levy on itseasiassa julkaistu jo vuoden vaihteessa, mutta jostain syystä vasta nyt tarjolla Spotifyssa.


Ja ne toiset viisi


Ninni Poijärvi
Tie
TAGS: folk, acoustic


Nick Oliveri’s Uncontrollable
Leave Me Alone
TAGS: rock, alternative


Tweedy
Sukierae
TAGS: indie, alternative


The Drums
Encyclopedia
TAGS: indie, pop


Lenny Kravitz
Strut
TAGS: rock, funk