Viimeinen Club Lumia on avoin kaikille

Club Lumia tanssittaa Helsingin Nokia Factory -tilassa viimeistä kertaa maaliskuun alussa. Päättäjäisjuhlat poikkeavat muista klubi-illoista: tähän asti mukaan on päässyt vain nettihakemuksen kautta, mutta nyt ovet ovat avoinna kaikille halukkaille. Nokia Factoryn viimeistä iltaa vietetään lauantaina 2. maaliskuuta kello 23.00 alkaen.

”Tapahtumaan ei tällä kertaa jaeta lippuja, vaan kaikki ovat tervetulleita juhlimaan. Vaikka Nokia Factory sulkee ovensa, Club Lumia -tapahtumat tulevat jatkumaan entistä laajemmin kuluvan vuoden aikana. Tapahtumakonseptimme on saanut todella hyvää palautetta ja haluamme jatkossakin tuoda DJ-huiput yleisön ulottuville”, Nokian Marketing Manager, Nordic, Tuomas Lonka sanoo.

Nokian Club Lumia -tapahtumakonsepti on viimeisen vuoden aikana tuonut useita kansainvälisiä DJ-tähtiä ilmaiskeikoille Helsinkiin. Nokia Factoryn klubi-illoissa yleisöä ovat tanssittaneet mm. Diplo, Todd Terje ja DJ Shadow sekä lukuisia muita elektronisen musiikin tähtinimiä.

Päättäjäisiltana loistaa kaksi kansainvälistä päätähteä: saksalainen Matias Aguayo ja italialainen kaksikko Tiger & Woods. Chileläissyntyinen Aguayo on teknomusiikin konkari, ja hän on viime vuosina tullut tunnetuksi erittäin omintakeisesta elektronisesta musiikistaan. Aguayo on mestari yhdistelemään eksoottisia tanssimusiikin lajeja, kuten cumbiaa, swingiä ja kwaitoa. Tiger & Woods taas on lyönyt läpi viimeisen parin vuoden aikana tarttuvalla discosoundillaan ja viihdyttävillä live-esiintymisillään.

”Yleisö on toivonut ahkerasti molempia esiintyjiä ja Nokia Factoryn vuosi saa arvoisensa päätöksen, kun toiveet päästään toteuttamaan. Luvassa on ainutlaatuiset bileet, kun saman illan aikana esiintyy kaksi niin erilaista maailmanluokan artistia”, Tuomas Lonka kertoo.

Ennen kansainvälisiä tähtiesiintyjiä lavalle nousee kotimainen DJ-duo Kingfishers, johon kuuluvat Risto Gatto ja Toni Halo. Ovet aukeavat lauantaina 2.3. kello 23.00 ja juhlat jatkuvat aina aamuneljään saakka.

Nokia Factory -tapahtumatila sijaitsee Helsingin Kalliossa, Siltanen ja Kuudes Linja -ravintoloiden yhteydessä. Entiseen tulitikkutehtaaseen remontoitu tyylikkään teollisuushenkinen tila tarjoaa vielä yhtenä Club Lumia -iltana mahdollisuuden päästä nauttimaan huippu-DJ:den rytmeistä täysin ilmaiseksi. Nokia Factory sijaitsee osoitteessa Hämeentie 13, Helsinki.