Vielä kerran tänä vuonna – Nokia Club Lumia

Nokian Club Lumia -tapahtumakonseptin ensimmäinen vuosi saa näyttävän päätöksen, kun norjalaisen DJ-tähti Todd Terjen discospektaakkeli valtaa Nokia Factoryn lauantaina 29.12. Kuten muihinkin Club Lumia -iltoihin, Terjen keikalle on mahdollista päästä ainoastaan Club Lumian verkkosivujen kautta, jossa lippuja jaetaan ilmaiseksi.

”Club Lumian vuosi on ollut huikea, ja olemme tuoneet ilmaiskeikoille DJ-tähtiä aina DJ Shadow’sta Diploon. Todd Terje on yksi eniten Club Lumiaan toivotuista artistivieraista ja nyt pääsemme vihdoin toteuttamaan yleisön toiveen. Onnistunut klubikonsepti saa jatkoa myös ensi vuonna, siitä lisää myöhemmin”, Nokian Tuomas Lonka sanoo.

Club Lumia -liput ovat jaossa osoitteessa nokia.fi/clublumia. Mukaan voi päästä ainoastaan täyttämällä nettihakemuksen, jossa täytyy vastata muutamaan kysymykseen klubi-illan päätähdestä. Jokainen liput saanut saa ottaa myös avecin mukaansa juhlimaan.

”Todd Terjen musiikissa yhdistyvät tanssittavuus, taiteellinen kunnianhimo ja huumori. Nokia Factoryn tanssilattialla tulee kolmen tunnin discokeikan aikana varmasti olemaan iloinen tungos”, Tuomas Lonka kertoo.

Todd Terje on ansioitunut DJ, tuottaja ja lisäksi hän on julkaissut myös omia teoksiaan. Terje on myös miksannut ja editoinut kovimpia klassikkoja, kuten Michael Jacksonia, Stevie Wonderia ja Paul Simonia. Hän soittaa levyjä pilke silmäkulmassa ja DJ:t ovat hänen mielestään yhtä aikaa taiteilijoita ja viihdyttäjiä.