Vielä ehdit mukaan Iron Skyn joukkorahoituskamppikseen

Iron Sky kerää parhaillaan rahaa joukkorahoituskampanjan avulla IndieGoGo:n kautta. Aikaa on jäljellä vielä vajaa kaksi päivää, 500 000 dollarin tavoite on tosin jo saavutettu, mutta kyseessä on kuitenkin vain osa leffan budjetista, joten tekijät eivät varmaan pistä pahakseen vaikka ylikin mentäisi reilusti.

Iron Sky – The Coming Race on kerännyt hyvin näkyvyyttä ensimmäisten trailereiden kanssa. Eikä ihme kyllähän t-rexillä ratsastava Hitler, Vladimir Putin ja Jeesus ovat sen verran kovia vetonauloja, että vähemmästäkin alkaa kiinnostaa. Iron Skyn ensimmäinen osassa natsit tulivat kuusta, mutta nyt mukaan on ympätty liskot ja natsit asustavat nyt maapallolla (maan alla tosin).

Leffan on tarkoitus valmistua ensi vuonna, mutta meneehän tuollaisen leffan tekemiseen toki aikaakin, kun tehdään Hollywood-tason efektejä, mutta murto-osabudjetilla. Tässä virallinen trailer tulevasta.

Niin ja tässä vielä ne Hitler, Putin ja Jeesus.

Joukkorahoitusprojektilla on tarjota lukuisa joukko eri paketteja, joilla voi osallistua tekemiseen. Tsekkaa tarkemmin IndieGoGo-sivulta. Sivuilla on paljon muutakin faktaa ja lisäinfoa leffasta, kutense mihin rahojasi oikein käytetään. Kiinnostavan avointa kommunikointia tekijöiltä.