Venäläisiä funk-virtuooseja Hit The Breaks! -klubeilla

Funk- ja soul-musiikkiin keskittyvä Hit The Breaks! -klubi jatkaa suosittuja live-iltamiaan Kansallisteatterin alakerran Lavaklubilla Helsingissä toukokuuhun asti joka toinen kuukausi lauantaisin. Kevätkaudella 2020 yleisöä viihdyttävät myös kaksi kansainvälisesti tunnustettua venäläistä orkesteria, joista toinen esiintyy Helsingin ohella Tampereella ja toinen Jyväskylässä. Rytmikkäissä illoissa palkitaan joka kerta parhaat tanssijat ja dj’t soittavat vain vinyylilevyiltä. Klubisarjan toteuttavat Funky Amigos ry, M-Line Records ja Saiffa – Flow Mo Dance School.

Tämä vuosi avataan poikkeuksellisesti Tampereen G Livelabissa, jossa Venäjän Novgorodista kotoisin oleva The Soul Surfers ja kotimainen raskaansarjan funk-yhtye The Funky Sound Foundation vierailevat perjantaina 17.1.2020. Lavaklubilla Helsingissä nautitaan venäläisorkesterin funkia, psykedeelistä rockia ja eksoottista soulia yhdistelevästä live-esityksestä lauantai-iltana 18.1. Levyvalinnoista vastaa Basson Hiihtopipo & Kavallus Show’sta tuttu, pitkän linjan groove-lähettiläs DJ Mista Tibbz.

Kevätkausi huipentuu pietarilaisen The Vicious Seedsin konserteilla perjantaina 15.5. Jyväskylässä ja lauantaina 16.5. Helsingin Lavaklubilla. Vuonna 2016 perustetun yhtyeen elokuvallinen ja psykedeelinen jazzfunk on herättänyt viime vuosina innostusta sekä kansainvälisesti että Suomessa, jossa heidät on nähty aiemminkin esiintymässä. Jyväskylässä yhtyettä lämmittelee The Funky Sound Foundation ja Helsingissä levyselektori DJ R2ISDJ2.