Valoa 2014 aloitti esiintyjäjulkistuksensa

Tampereella 7.-8.2.2014 järjestettävä Valoa Festival jatkaa määrätietoista laajenemistaan tulevana talvena. Festivaalin tapahtumapaikkoina toimivat viime vuoden tapaan Artturi, Yo-Talo sekä Klubi, joiden lisäksi musiikkia kuullaan niin Pakkahuoneella kuin Telakallakin.

Viidettä kertaa järjestettävän festivaalin esiintyjiä ovat mm. debyyttikeikkansa tekevä Iisa, Jimi Tenorin ja Nicole Willisin house-projekti Cola & Jimmu, Mansen oma supertähti Rico Tubbs sekä helsinkiläinen tulevaisuuden lupaus The New Tigers. Ensimmäisenä ulkomaalaisena kiinnityksenä on saksalais-italialainen duo Woog Riots. Indiekenttää edustavat myös Solitille vastikään kiinnitetty Gim Kordon ja singer-songwriterit Bon Jouni, Samuli Laiho sekä Antero Lindgren.

Vuoden 2013 festivaalin molemmat räp-illat Yo-talolla myytiin loppuun, jonka vuoksi ensi vuoden tapahtumapaikaksi on valittu Tullikamarin Klubi ja Pakkahuone, jossa nähdään perjantaina 7.2. laaja kattaus tyylisuunnan kärkinimiä. Iltaa isännöi suomiräpin suurin auktoriteetti ja pää-äänenkannattaja Kultabassokerho, eli MC J-P ja DJ Sir Jake. Lavalle nousevat energisestä ja improvisaatioon kallellaan olevasta lavashow’staan tunnetut Solonen & Kosola sekä uusia julkaisujaan parhaillaan valmistelevat Loost Koos ja Aivovuoto. Bändimuotoista ilmaisua tarjoavat puolestaan Gracias & The Globe Band, Hannibal & Musta Moottori ja live-kokoonpanoaan entisestään vahvistanut Ruger Hauer.

Tapahtuman lipunmyynti käynnistyy 18. marraskuuta. Ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin ja Yo-talon verkkokauppaan.

Valoa Festival 2014
7.-8.2.2014 Klubi, Pakkahuone, Yo-talo, Telakka, Artturi