Uusi Slayer -siivu “Implode” pihalla

Los Angelesin kuninkaallisten speed-thrash tylyttäjien, Slayerin uusi biisi Implode on juuri julkaistu Youtubessa. Menneenä vuonna kitaristin ja pääasiallisen biisintekijän Jeff Hannemanin menehdyttyä maksakirroosiin ja rumpali Dave Lombardon jätettyä yhtyeen taloudellisista epäselvyyksistä johtuvasta konfliktista johtuen paria kuukautta aiemmin. Kyseisestä syystä koko yhtyeen olemassaolo kyseenalaistettiin maailmanlaajuisesti yhtyeen fanikunnankin piirissä silkaksi Kingin mielipuoliseksi egotripiksi.
Itsepäisyydestään ja tinkimättömyydestään tunnettu yhtye tuntuu kuitenkin selvinneen uransa ehdottomasti mullistavimmasta murroksesta vähintään hyvin. Basisti-laulaja Tom Arayan ja kitaristi Kerry Kingin luotsaama alkuperäiskaksikko porskuttaa rinnallaan legendaarinen Exodus-kitaristi Gary Holt ja yhtyeessä koko 90-luvun loppupuoliskon soittanut, monessa liemessä keitetty thrash-kannuttaja Paul Bostaph (Forbidden, Testament, Exodus ja Systematic) edelleen kipakan tyylitietoisesti.
Slayer on palannut ruikkaamaan naamallesi. Otaksutusti tulevalle yhtyeen pitkäsoitolle tulevan ko. kappaleen on tuottanut Terry Date (Deftones, Pantera, Slipknot, Machine Head)  yhtyeen ja pitkäaikaisen tuottajan Rick Rubinin yhteistyösopimuksen rauettua. Maistuuko uusi tappaja sinulle? – Kuuntele ja totea itse.