Uudelleen aktivoitunut Nine Inch Nails palaa Suomeen

Industrial-musiikin pioneeri Nine Inch Nails saapuu Helsinkiin toukokuussa. Kesällä aktivoitunut Nine Inch Nails julkaisi syyskuun alussa uuden ”Hesitation Marks” -albuminsa, jonka tiimoilta yhtye tuo kiertueensa myös Eurooppaan keväällä. Suomalaiset Nine Inch Nails -fanit saavat täyttymyksen vuosien odotuksen jälkeen, kun kiertue kaartaa Helsingin Hartwall Areenalle torstaina 8. toukokuuta. Lämppärinä keikalla nähdään amerikkalainen elektro-yhtye Cold Cave. Lipunmyynti konserttiin alkaa perjantaina 29. marraskuuta Lippupisteessä.

Yli kaksikymmenvuotisen uransa aikana Trent Reznorin luotsaamalla Nine Inch Nailsilla on ollut merkittävä vaikutus niin elektronisen musiikin kehittymisessä kuin sen yhdistämisessä muihin genreihin. Monet tämän päivän artisteista ja yhtyeistä niin elektronisen kuin metallimusiikinkin saralla ovat ottaneet vaikutteita yhtyeeltä. Nine Inch Nailsin albumeita ”Pretty Hate Machine” (1989), ”Broken” (1992), ”The Downward Spiral” (1994) ja ”With Teeth” (2005) pidetään merkittävinä teoksina musiikin digitaalisen tuotannon aikakauden kehittymisessä.

Syyskuussa kahdeksannen studioalbuminsa ”Hesitation Marks” julkaissut yhtye on aktivoitunut pitkällisen odotuksen jälkeen myös keikkailun saralla. Nine Inch Nails on kiertänyt kesän aikana lukuisia festivaaleja, tämän syksyn Nine Inch Nails on viettänyt tien päällä Pohjois-Amerikassa ja ennen kevään Euroopan kiertuetta bändi kiertää myös Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Etelä-Amerikassa.

KONSERTTI
To 8.5.2013 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

LIPUT
Myyntiin pe 29.11.2013 klo 9.00
Liput palvelumaksuineen alkaen 62,50 euroa Lippupisteen myyntipisteistä
Fan clubilaisille on oma ennakkomyyntinsä, joka käynnistyy ma 25.11. klo 18.30 osoitteessa tour.nin.com


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.